Autorijles in Haarlem

Rijschool Nieuw Haarlem verzorgt autorijlessen in Haarlem en omgeving. Bij het halen van je rijbewijs is het belangrijk dat je een kwalitatief hoogwaardige opleiding krijgt. Minstens zo belangrijk is dat je het ook naar je zin hebt tijdens de lessen. Bij Nieuw Haarlem krijg je beiden: een goede opleiding en gezellige lessen! Dit is wel te zien aan ons hoge slagingspercentage. Je wordt opgeleid door een ervaren en bekwame instructeur. Meld je dus snel aan voor een gratis proefles!

Bepaal je eigen tempo

Bij rijschool Nieuw Haarlem kun je zelf kiezen hoe vaak je rijlessen wilt volgen. Ook de duur van de rijles kun je zelf kiezen. De rijopleiding wordt afgestemd op jouw wensen en kwaliteiten. Zo volg je met plezier de rijopleiding en doorloopt deze zo snel als je zelf wilt.

 

Stel zelf je pakket samen

Om je autorijbewijs te halen, moet je een theorie-examen afleggen en een praktijkexamen. Hoeveel rijlessen je voor het afleggen van het praktijkexamen nodig hebt, hangt af van jezelf. Op basis van een proefles kan een rijinstructeur wel een advies uitbrengen over hoe lang hij denkt dat je nodig zult hebben. Maar de keuze is uiteraard aan jou! Kies dus een pakket, cursus of opleiding die het beste bij jou past.

 

Kosten rijlessen

Rijschool nieuw Haarlem biedt de beste kwaliteit, tegen een heel betaalbaar tarief. Bij ons kun je al rijlessen volgen vanaf €35 per uur! Hiermee zijn we een van de voordeligste rijscholen in de regio. Bekijk hier al onze pakketten en tarieven.

Pakket 3
pop_pakket
1250
25 uur rijles
Praktijkexamen
JOUW VOORDEEL: €125,-
Pakket 4
1450
30 uur rijles
Praktijkexamen
JOUW VOORDEEL: €150,-

Direct een proefles aanvragen

Maak kennis met onze rijschool tijdens een gratis proefles. Aan het einde geven wij een inschatting hoeveel rijlessen je nodig zal hebben. Uiteraard is deze proefles geheel vrijblijvend. Zodra we je aanvraag hebben ontvangen zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen om de afspraak te bevestigen. Telefonisch contact opnemen is ook mogelijk.

Proefles aanvragen

Social media

Proefles aanvragen

Met een proefles kun je kennis maken met Rijschool Nieuw Haarlem en kunnen wij een inschatting geven van hoeveel rijlessen je nodig hebt. Een proefles is geheel vrijblijvend.

Direct aanvragen