fbpx

Opfrislessen volgen?

Door verschillende redenen kan het zijn dat je een tijd niet meer achter het stuur hebt gezeten. Neem dan een opfriscursus! In deze cursus nemen we de basis door en de onderdelen waar je moeite mee hebt. Je kunt zoveel opfrislessen nemen als je nodig hebt. Wanneer je het autorijden weer helemaal tot in de puntjes beheerst, neem je met een goed gevoel plaats achter het stuur.

Met een goed gevoel achter het stuur

Het maakt bij een opfriscursus niet uit hoe oud je bent. Een opfrisles kan bestaan uit het oefenen van een specifiek onderdeel. Dit kan bijvoorbeeld de snelweg zijn of juist een drukke woonwijk. Ook kan het een algemeen karakter hebben, zoals meer zekerheid of verkeersinzicht. Wij vinden het belangrijk dat je op een rustige en veilige wijze de onderdelen kunt oefenen waar je moeite mee hebt. Onze coachende wijze van lesgeven is zeer geschikt voor het leren met zelfinzicht, zodat ook zonder de instructeur met vertrouwen en plezier weer kan worden gereden. In overleg bepalen we hoeveel lesuren je nodig hebt.

 

Afspraak maken

Wil je graag een opfriscursus volgen bij onze rijschool? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder op weg.

Contact

Social media

Proefles aanvragen

Met een proefles kun je kennis maken met Rijschool Nieuw Haarlem en kunnen wij een inschatting geven van hoeveel rijlessen je nodig hebt. Een proefles is geheel vrijblijvend.

Direct aanvragen