fbpx

Snel je rijbewijs halen? Volg een spoedcursus bij ons!

Binnen 3 weken of minder je rijbewijs halen? Dat is zeker mogelijk, met een spoedcursus. Iedere leerling is anders, dus de spoedopleiding start altijd met een proefles. De instructeur zal kijken naar je voertuigcontrole en verkeersinzicht. Op basis hiervan kan hij inschatten hoeveel lessen jij nodig hebt. Daarna wordt er een planning gemaakt, rekening houdend met je werk of studie.

Intensieve Lesdagen

Als je vervolgens de weg op gaat, rijd je maximaal 3 tot 4 uur per dag. Meer uren per dag is niet effectief, door een daling in je concentratievermogen. Dan heb  je jouw limiet bereikt voor de hoeveelheid stof die je per dag kunt opnemen. Belangrijk is dat je zoveel mogelijk overdag je rijlessen volgt. Dan is er meer verkeer is en daardoor ook meer leer- en oefenmomenten. Wel is het handig om een aantal keren te ervaren hoe het is om s ’avonds te rijden.

 

Proefles aanvragen

De kosten voor je opleiding zal je direct weten na het afronden van je proefles. De instructeur schat in hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben. Die proefles is geheel gratis en wordt dus niet in rekening gebracht. Uiteraard blijft deze schatting een indicatie. Wil je direct een proefles bij ons aanvragen?

Proefles aanvragen

Social media

Proefles aanvragen

Met een proefles kun je kennis maken met Rijschool Nieuw Haarlem en kunnen wij een inschatting geven van hoeveel rijlessen je nodig hebt. Een proefles is geheel vrijblijvend.

Direct aanvragen