Bromfietsopleiding

Haal je Bromfietsrijbewijs Bij Nieuw Haarlem

Je bent 16 jaar geworden en wilt zo snel mogelijk scooter of bromfiets gaan rijden? Dan moet je natuurlijk je bromfietsrijbewijs/scooterrijbewijs halen. Ook dat doe je bij Motorrijschool Nieuw Haarlem! Wij zijn niet alleen de goedkoopste bromfietsopleiding van Haarlem, maar hebben ook een zeer hoog slagingspercentage.

Waarom je bromfietsrijbewijs bij Nieuw Haarlem?

Binnen een dag je bromfietsrijbewijs
Als je kiest voor bromfiets rijles bij Rijschool Nieuw Haarlem, dan is het mogelijk om je bromfietsrijbewijs binnen één dag te halen.

Ervaren Instructeurs
De bromfietsles wordt gegeven door onze ervaren motorinstructeurs, die je in korte tijd alles leren wat je moet weten om alleen met de scooter of bromfiets de weg op te mogen.

Hoogste Slagingspercentage van Haarlem
Dat onze manier van bromfiets rijles geven zeer geslaagd is, blijkt wel uit het hoge slagingspercentage. Bijna alle leerlingen (91-95%) slagen namelijk in één keer.

Scherpe Tarieven
Met slechts € 330,- voor 4 uur les inclusief examen, zijn wij de goedkoopste van Haarlem.

Gratis Materialen Lenen
Tijdens de lessen mag je gratis gebruik maken van een helm en handschoenen.

Vlakbij CBR
Onze locatie bevindt zich op loopafstand van het CBR.

 

Behaal eerst je Theorie

Voordat je met je praktijklessen begint, heb je eerst een theoriecertificaat nodig. Ook deze kun je behalen bij Nieuw Haarlem.

 

Snel & Effectief voorbereid tijdens Praktijkles

Rijschool Nieuw Haarlem heeft een effectieve en snelle manier om je voor te bereiden op het praktijkexamen. Op een rustige plek leer je eerst alles over voertuigbeheersing en je plaats op de weg. Ook wordt je kijktechniek behandeld, een zeer belangrijk onderdeel tijdens het bromfietsexamen.

In het tweede deel van de les stap je op de scooter en ga je op pad met een instructeur. Je volgt de bromfiets rijles maximaal met twee personen. Zo weet je zeker dat de instructeur genoeg tijd en aandacht voor je heeft. Na de rijles kun je direct aan het examen deelnemen.

 

Kosten Bromfiets Rijles

We hanteren voor bromfiets rijles duidelijke en zeer scherpe tarieven. Je kunt kiezen voor een voordelig lespakket vanaf €330,-, of voor losse lessen. Bekijk hier onze bromfietsles tarieven.

Meld je nu aan voor Bromfietsrijles bij Nieuw Haarlem!

Wil je meer weten over onze bromfiets rijles of wil jij je direct aanmelden? Neem gerust contact met ons op. Dan haal jij ook binnen no-time jouw bromfiets rijbewijs!

Social media

Proefles aanvragen

Met een proefles kun je kennis maken met Rijschool Nieuw Haarlem en kunnen wij een inschatting geven van hoeveel rijlessen je nodig hebt. Een proefles is geheel vrijblijvend.

Direct aanvragen