Spoedcursus Motorrijbewijs

Binnen 3 weken je rijbewijs met onze spoedcursus

Wanneer jij niet kan wachten om op de motor te springen, is onze spoedcursus iets voor jou. Je kunt al binnen 3 weken je rijbewijs halen.

Het Traject

Proefles

Iedere leerling is anders en daarom start de spoedopleiding altijd met een proefles. Tijdens de proefles gaat de instructeur kijken en inschatten hoeveel lessen jij nodig zal hebben op basis van je instapniveau van voertuigcontrole en verkeersinzicht. Daarna wordt er een planning gemaakt, rekening houdend met je werk of studie.

 

Lesdagen

De spoedcursus is een intensief traject, met lesdagen van 3 tot 4 uur. Meer uren per dag is niet effectief. Je kunt je na 4 uur namelijk niet meer goed concentreren. De meeste lessen zullen overdag plaatsvinden. Dan is er veel meer verkeer, waardoor je dan ook beter met verkeerssituaties leert omgaan. Het is ook goed om een keer ’s avonds te rijden, zodat je weet hoe het is om in het donker te rijden.

 

Examen

Het examentraject voor een spoedcursus is hetzelfde als het reguliere traject. Na het behalen van je AVB examen en je theoriecertificaat, kun je je AVD examen doen.

 

Vraag een Proefles aan

De kosten voor je opleiding zal je direct weten na het afronden van je proefles. De instructeur schat in hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben. Uiteraard blijft deze schatting een indicatie. De proefles kost €50,- voor 120 minuten les. Wil je direct een proefles bij ons aanvragen?

Direct een proefles aanvragen

Social media

Proefles aanvragen

Met een proefles kun je kennis maken met Rijschool Nieuw Haarlem en kunnen wij een inschatting geven van hoeveel rijlessen je nodig hebt. Een proefles is geheel vrijblijvend.

Direct aanvragen