fbpx

Rijschool Hoofddorp

 

Opzoek naar een rijschool in Hoofddorp? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Rijschool Hoofddorp helpt jou snel aan een rijbewijs met een gedegen praktijkopleiding en natuurlijk een goede theoriecursus. Je kunt bij ons terecht voor je motor- en bromfietsrijbewijs. Rijschool Hoofddorp garandeert een ervaren instructeur die jou met veel plezier op de motor of scooter leert rijden.

 

De vaste instructeur zal jou vanaf je eerste rijles tot aan het praktijkexamen begeleiden. Heb je last van faalangst? Geen probleem, rijschool Hoofddorp zal je begeleiden van A tot Z.

 

Rijschool Hoofddorp proefles

Bij rijschool Hoofddorp kies je zelf wat voor rijopleiding je wilt volgen! Je begint een rijopleiding altijd met een vrijblijvende proefles van €25. De rijinstructeur zal na de proefrijles een schatting maken van het aantal rijlessen dat je nodig hebt om te slagen en je een passend pakket adviseren. Alle rijlespakketten zijn ook als spoedcursus te volgen. Een proefles is ook gelijk een goed moment om kennis te maken met de instructeur en de rijschool.

 

Voordelen van Rijschool Hoofddorp

  • Je profiteert altijd van zeer scherpe tarieven!
  • Je krijgt altijd rijles van gekwalificeerde en ervaren rijinstructeurs
  • Rijschool Hoofddorp heeft een slagingspercentage dat hoger is dan het gemiddelde
  • De rijlessen worden in eigen tempo gegeven, maar een spoedcursus is ook mogelijk
  • Bij ons kan je direct beginnen

 

Faalangst of rijangst

Rijschool Hoofddorp is gespecialiseerd in het opleiden en begeleiden van mensen met faalangst en/of rijangst. Er zijn vele vormen van rijangst, die allemaal even vervelend zijn.

De instructeurs hebben veel ervaring met het opleiden van leerlingen die last hebben van faalangst. Zij kijken naar de bron van die rijangst. De instructeur gaat er samen met jou alles aan doen om zoveel mogelijk vertrouwen te krijgen in je eigen rijden.

Het is belangrijk om te weten dat fouten maken tijdens je lessen of op het examen helemaal niet erg is. Iedereen maakt fouten! De instructeur zal je gedurende de opleiding hier ook steeds weer op wijzen.

 

Theoriecursus Rijschool Hoofddorp

Heb je moeite met je theorie? Geen probleem! Bij Rijschool Hoofddorp leg je na het volgen van een 1 daagse theoriecursus het theorie-examen af. Je haalt gegarandeerd je motor- of bromfietstheorie.

Hoe dat kan? Met onze unieke lesmethode oefenen we alle vragen. Onze ezelsbruggetjes maken het makkelijk om alles te onthouden.

 

Lesmateriaal en voertuigen

Bij Rijschool Hoofddorp stap je altijd in een moderne en goed onderhouden voertuig. We bieden naast het nemen van rijles ook het nieuwste lesmateriaal (theorieboeken, cd-rom theorie enz.) aan.

 

Tarieven

Rijschool Hoofddorp heeft regelmatig scherpe acties. Bekijk onze acties hier. Wil je de reguliere tarieven bekijken ga dan naar onze tarievenpagina voor de motor- of bromfietsopleiding.

 

Direct starten met rijlessen

De instructeurs van rijschool Hoofddorp staan klaar om jou met veel plezier op vakkundige manier te begeleiden. We hebben reeds een groot aantal cursisten blij gemaakt met het auto-, motor- of bromfietsrijbewijs.

Wil je een proefles aanvragen of wil je direct beginnen met een rijopleiding? Meld je dan hier aan of bel 0235359194.

Social media

Proefles aanvragen

Met een proefles kun je kennis maken met Rijschool Nieuw Haarlem en kunnen wij een inschatting geven van hoeveel rijlessen je nodig hebt. Een proefles is geheel vrijblijvend.

Direct aanvragen