fbpx

Rijschool Zandvoort

 

Ben je op zoek naar een betrouwbare Rijschool in Zandvoort? Dan ben je bij rijschool Zandvoort aan het juiste adres! Wij zijn is al jaren actief in Zandvoort & omstreken. Of je nu motor- en bromfietsrijbewijs wil gaan. Bij ons kan je uitstekende service en een heldere communicatie verwachten tegen een scherpe prijs. Bij rijschool Zandvoort krijg je altijd rijles van een bekwame en gemotiveerde rijinstructeur die zijn vak verstaat. Deze instructeur zal jou vanaf je eerste rijles tot aan het uiteindelijke praktijkexamen begeleiden. Zenuwachtig of faalangst? Geen probleem, rijschool Zandvoort begeleid je van A naar B.

 

Bij rijschool Zandvoort kies jij wat voor rijopleiding je wilt! De rijinstructeur zal tijdens de vrijblijvende proefles een schatting doen van de aantal rijlessen dat je nodig hebt, en zal je een passend pakket adviseren. Ieder pakket is ook te volgen als een spoedcursus.

 

 Theorieles rijschool Zandvoort

Wil jij geen tijd verspillen aan je theorie en wil je zo snel mogelijk beginnen met je praktijklessen? Dan  biedt onze rijschool in Zandvoort ook een 1 daagse theoriecursussen aan met aansluitend het theorie-examen voor zowel de auto, motor als bromfiets. Wij verzorgen de lessen klassikaal en zorgen dat je het examen gemakkelijk kan halen. Je hoeft hierdoor van tevoren niet te leren of voor te bereiden voordat je deelneemt aan de theoriecursus.

 

 Proefles bij leukste rijschool van Zandvoort

Om de keuze voor een rijschool makkelijker voor je te maken bieden wij een vrijblijvende proefles aan.  Zo maak je kennis met onze rijschool en ervaren rijinstructeurs. Na de proefles zal de instructeur een schatting maken welke pakket of rijopleiding het beste bij jou past. De kosten voor deze les van 90 min. Bedragen slechts €25,-.

 

 De voordelen Rijschool Zandvoort op een rij

  • Je profiteert altijd van scherpe tarieven
  • Altijd rijles van gekwalificeerde en ervaren rijinstructeurs.
  • Hoog slagingspercentage
  • Rijles word gegeven in je eigen tempo of als spoedcursus
  • Geen wachttijden

 

Lesmateriaal en voertuigen

Als leerling bij Rijschool Zandvoort stap je altijd in een moderne en goed onderhouden lesauto. Rijschool Zandvoort geeft zowel rijles in handgeschakelde auto’s, maar wij geven ook rijles in een automaat indien dat gewenst is. Naast het nemen van rijles bieden wij ook de nieuwste lesmateriaal aan op het gebied van theorieboeken, cd-rom theorie.

 

Direct inschrijven voor rijlessen in Zandvoort

Ons team van professionele en vakkundige instructeurs staan klaar om jou de weg naar het rijbewijs met zekerheid en plezier te verzorgen.  Wij hebben al velen tevreden cursisten uit Zandvoort blij gemaakt met hun motor- of bromfietsrijbewijs.  Wil je je direct inschrijven bij Rijschool Zandvoort? Dat kan met behulp van het onderstaand formulier of bel 0235359194

Social media

Proefles aanvragen

Met een proefles kun je kennis maken met Rijschool Nieuw Haarlem en kunnen wij een inschatting geven van hoeveel rijlessen je nodig hebt. Een proefles is geheel vrijblijvend.

Direct aanvragen