fbpx

Theorie Auto

Wanneer je bent begonnen met lessen is het belangrijk om zo snel mogelijk je theoriecertificaat te behalen. Voordat je je tussentijdse toets en je praktijkexamen aflegt, moet je hiervoor zijn geslaagd. Bovendien haal je meer uit de lessen wanneer je op de hoogte bent van de verkeersregels.

VOORBEREIDING THEORIE AUTO

Iedereen heeft een zijn eigen manier van voorbereiden. De één doet het liever zelfstandig en de ander heeft behoefte aan begeleiding. Voor beide opties heeft Motorrijschool Nieuw Haarlem een goede oplossing.

THEORIE CURSUS AUTO

Rijschool Nieuw-Haarlem biedt je de mogelijkheid een volledige theoriecursus te volgen. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat je alles weet wat je moet weten om het theorie-examen motor succesvol af te leggen. De kosten voor deze ééndaagse theoriecursus bedragen € 140 inclusief het examen! Een aanrader dus, voor als je snel je theoriecertificaat wilt halen of wanneer je een aantal keer gezakt bent.

THEORIE ZELFSTUDIE AUTO

Volg je liever geen theorieles en ga je liever zelf aan de slag met de examenstof? Dan kun je via Rijschool Nieuw Haarlem voordelig leermaterialen bestellen (theorieboek, cd-rom met oefenvragen enzovoorts).

 

HET THEORIE EXAMEN

BENODIGDHEDEN

Dit moet je meenemen naar je theorie-examen:

  • Een geldig identiteitsbewijs
  • Het uitnodigingsformulier met reserveringscode

 

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Het theorie-examen voor de auto leg je af bij het CBR. Zorg dat je hier ruim een kwartier voor aanvang van het examen aanwezig bent. Het examen duurt een half uur. Je krijgt 25 vragen over gevaarherkenning en 40 vragen over verkeersregels en verkeersinzicht. In het eerste onderdeel mag je 12 fouten hebben en in het tweede onderdeel maximaal 5 fout. Bekijk hier voorbeelden van de soorten vragen die je kunt verwachten.

 

KOSTEN

De kosten voor de ééndaagse theoriecursus incl. examen bedragen €140,-. Wanneer je zelf de stof bestudeert, betaal je voor een los examen bij het CBR € 50,-. Bekijk hier al onze tarieven voor je de motorrijopleiding.

 

EXAMEN RESERVEREN

Het theorie-examen dien je zelf te reserveren. Dit kun je hier doen.

 

GESLAAGD?

Wanneer je geslaagd bent, ontvang je je theoriecertificaat. Dit moet je goed bewaren als bewijs dat je je theorie hebt behaald. Voordat je je praktijkexamen af gaat leggen, zal de examinator naar je theoriecertificaat vragen.

 

GELDIGHEIDSDUUR

Het resultaat van je theorie-examen is 1,5 jaar geldig.

Social media

Proefles aanvragen

Met een proefles kun je kennis maken met Rijschool Nieuw Haarlem en kunnen wij een inschatting geven van hoeveel rijlessen je nodig hebt. Een proefles is geheel vrijblijvend.

Direct aanvragen