Leerlingen beoordelen ons

4.5/5

Scooter rijles Haarlem

Scooter rijles bij Nieuw Haarlem

Je bent 16 jaar geworden en wilt zo snel mogelijk scooter of bromfiets gaan rijden? Dan moet je natuurlijk je bromfiets/scooterrijbewijs halen. Ook dat doe je bij Motorrijschool Nieuw Haarlem! Wij zijn niet alleen de goedkoopste scooteropleiding van Haarlem, maar hebben ook een zeer hoog slagingspercentage.

Wij lessen op de nieuwste:

Behaal eerst je theorie

Voordat je met je praktijklessen begint, heb je eerst een theoriecertificaat nodig. Ook deze kun je behalen bij Motorrijschool Nieuw Haarlem

rachid

Waarom je scooterrijbewijs bij Nieuw Haarlem?

Binnen een dag je scooterrijbewijs

Als je kiest voor scooter rijles bij Rijschool Nieuw Haarlem, Dan is het mogelijk om je scooterrijbewijs binnen één dag te halen.

Ervaren instructeurs

De scooter rijles wordt gegeven door onze ervaren motorinstructeurs, die je in korte tijd alles leren wat je moet weten om alleen met de scooter of bromfiets de weg op te mogen.

Hoogste slagingspercentage van Haarlem

Dat onze manier van scooter rijles geven zeer geslaagd is, blijkt wel uit het hoge slagingspercentage. Bijna alle leerlingen (91-95%) slagen namelijk in één keer.

Scherpe tarieven

Met slechts € 375,- voor 4 uur les inclusief examen, zijn wij de goedkoopste van Haarlem

Gratis materialen lenen

Tijdens de rijlessen mag je gratis gebruik maken van een helm en handschoenen.

Vlakbij CBR

Onze locatie bevindt zich op loopafstand van het CBR

Snel & effectief voorbereid tijdens praktijkles

Rijschool Nieuw Haarlem heeft een effectieve en snelle manier om je voor te bereiden op het praktijkexamen. Op een rustige plek leer je eerst alles over voertuigbeheersing en je plaats op de weg. Ook wordt je kijktechniek behandeld, een zeer belangrijk onderdeel tijdens het bromfietsexamen. 

In het tweede deel van de les stap je op de scooter en ga je op pad met een instructeur. Je volgt de bromfiets rijles maximaal met twee personen. Zo weet je zeker dat de instructeur genoeg tijd en aandacht voor je heeft. Na de rijles kun je direct aan het examen deelnemen.

Kosten scooter rijles

We hanteren voor scooter rijles duidelijke en zeer scherpe tarieven. Je kunt kiezen voor een voordelig lespakket vanaf €375,-, of voor losse lessen. Bekijk hier onze scooter rijles tarieven.

Direct Aanmelden

4.5/5
Waar wil je heen?

Advies

Proefles motor

EUR 50,-

Vraag nu je proefles aan!