Leerlingen beoordelen ons

4.5/5

Wat leerlingen over ons zeggen

Johan Joon
Johan Joon
06:58 13 Jun 24
wat een fantastische rijschool en bijzondere goeie instructeur !geduld goede uitleg een bijzonder prettige ervaring.mijn zoon is hier in 1 keer geslaagd absoluut een aanrader !ze hebben hem zelfs ruim een uur extra les gegeven service en kwaliteit !
Keano Joon
Keano Joon
14:01 12 Jun 24
Top rijschool goeie instructeur.
Sebas Pa
Sebas Pa
14:22 11 Jun 24
Top rijschool
Tommy
Tommy
12:17 10 Jun 24
Fantastische rijschool na de proefles meteen een pakket aangeboden en me aangemeld. Na de lessen de examens in 1 keer gehaald! Zeer tevreden top rijschool!
Athanasius
Athanasius
12:16 10 Jun 24
Binnen 2 uur mijn rijbewijs gehaald, ze belde mij zelfde dag en kon gelijk cbr afspraak regelen en mijn examen doen
Joey Braaksma
Joey Braaksma
17:40 08 Jun 24
Ben geslaagd voor mijn motorrijbewijs! Na aanraden van een vriend van mij bij deze topper gekomen! Voor motorrijden moet je zeker daar wezen!!!! Gas gas gas das pas motorrijden haha!! Rachid bedankt vriend!!
Boet Verboom
Boet Verboom
20:33 05 Jun 24
Deze man legt het goed uit ook als je het niet snapt en neemt de tijd er voor en die haalt je stress weg super aardig en was een top dag
Levi Skolnik
Levi Skolnik
10:47 05 Jun 24
Hele goede rijschool, ik raad hem zeker aan!
mohamed elmourabit
mohamed elmourabit
10:09 31 May 24
Top gozer, leuke Gezellige rijschool. Alles in een keer gehaald.
rick Huisman
rick Huisman
22:09 29 Apr 24
Hier gekomen door goeie recensies en verhalen van mensen, Rachid is een eerlijk vriendelijke en belangrijkste een betrouwbare man. Hij heeft mij door het hele traject geholpen om mijn motor te halen van theorie tot aan AVD examen. Je lessen zullen meestal met nog een andere rijder zijn, dit is fijn omdat je dan ook iemand het kan zien doen waardoor oefeningen een stuk makkelijker worden. Rachid Wist goed hoeveel les ik nodig en waar/waarneer de focus op gelegd zou moeten worden. Prijs was zeer redelijk voor 2 examens en 20 les uren. Zelf ook nog de theorie cursis gedaan, je bent een dag onder de pannen en aan het einde moet je zowat moeite doen om het niet te halen 😅🤣.Overal raad ik iedereen die zijn motor wilt gaan halen of zit te denken om het te gaan doen, een proefles te nemen. Alles minder dan 5 steren zou te kort doen aan de service die geleverd is. Dankjewe Rachid 😃
Nick Vroegop
Nick Vroegop
09:10 30 Mar 24
Beste rijschool van haarlem en omstreken, super goede instructeur, duidelijke uitleg
YaniBoy020
YaniBoy020
14:55 27 Mar 24
ik had me theorie dinsdag gehaald en ik kon gelijk de volgende dag me praktijk doen. Goede rij instructeur.
dion Putter
dion Putter
10:00 22 Mar 24
Streng maar rechtvaardig
Abdulkadir Bashir
Abdulkadir Bashir
11:50 08 Mar 24
Rachid, echt een topper van een rij-instructeur!!
Marc Kleen
Marc Kleen
18:50 07 Mar 24
Bij deze rijschool leer je wat echt motorrijden is. Zeer tevreden met de coaching en duidelijke feedback die je krijgt van Rachid. Kan deze rijschool zeker aanbevelen.
N
N
14:46 28 Feb 24
Vanaf het moment dat ik besloot mijn motorrijbewijs te halen, was de keuze voor deze rijschool een schot in de roos. Mijn ervaring met deze rijschool was van begin tot eind uitzonderlijk positief. De instructeur was niet alleen deskundig en ervaren, maar beschikte ook over een ongekende passie voor motorrijden die hij wist over te brengen. zijn geduld en toewijding hebben ervoor gezorgd dat ik me vanaf de eerste les comfortabel en veilig voelde op de motor.De lessen zijn gestructureerd en doelgericht, met een perfecte balans tussen praktijk en theorie. Dankzij de persoonlijke benadering kon ik mijn vaardigheden op mijn eigen tempo ontwikkelen, wat resulteerde in een zelfverzekerde rijstijl en, uiteindelijk, het behalen van mijn motorrijbewijs.De kwaliteit van de motoren en uitrusting was top, wat mijn leerervaring niet alleen aangenamer maakte, maar me ook het vertrouwen gaf dat ik met het beste materiaal leerde rijden.Maar wat Nieuwhaarlem echt onderscheidt, is hun oprechte betrokkenheid bij het succes van hun leerlingen. Het was duidelijk dat het behalen van mijn rijbewijs voor hen net zo belangrijk was als voor mij. Hun aanmoediging, constructieve feedback en het vieren van elke mijlpaal waren onmiskenbaar in mijn reis naar het worden van een bekwame motorrijder.Kortom, als je op zoek bent naar een rijschool die uitmunt in kwaliteit, professionaliteit en een persoonlijke touch, dan kan ik deze rijschool van harte aanbevelen. Dankzij hen heb ik niet alleen mijn motorrijbewijs behaald, maar ook een onvergetelijke ervaring en een uitstekende start van mijn motoravontuur!
Zack Elmers
Zack Elmers
12:26 28 Feb 24
Top rijles! Kan soms een beetje boos/streng overkomen, maar is wel vriendelijk. Legt duidelijk uit en zegt wat je beter kan doen. Ook blijft hij kijken of je dezelfde fouten blijft maken of dat het al beter gaat. 4 uur rijles gehad en daarna meteen geslaagd! Volgens mij was het Rachid. Top vent!
Julia van Molenbroek
Julia van Molenbroek
10:34 12 Feb 24
ik vond dit absoluut vreselijk, deze man gaat schreeuwen tegen je als je iets fout doet en dat is ook het enige wat hij kan. hij geeft geen duidelijke uitleg en ben hem een paar keer kwijt geraakt midden op de weg. ook had hij mij op de foto gezet met een bordje dat ik het in een keer heb gehaald maar dat is oplichterij want ik was de eerste keer door hem gezakt.
mzz 023
mzz 023
17:33 26 Jan 24
De beste rijschool van Haarlem.Ik heb mijn motorrijbewijs binnen een hele snelle periode behaald mede dankzij Rachid. Door sneeuw regen en al doorgebikkeld en voor aankomende zomer heerlijk rijplezier tegemoet. Als ik een rijschool binnen haarlem zou aanbieden is Nieuw Haarlem de rijschool om te wezen. Hartelijk dank Rachid voor de fijne lessen leuke grappen en serieuze tips die mij 100% heeft geholpen met mijn rijbewijs te behalen. Boek je lessen hier!! Is al je geld waard gegarandeerd
Ali Black
Ali Black
10:35 08 Jan 24
Can't recommend this school for motorcycle lessons despite many positive reviews.AVB lessons:- 2 hours lesson is shortened by poor discipline. It can start 10 minutes later and end 10 minutes ago.- You will repeat the same exercises again and again even though some of them are not need repetition. It's because you're with a new student that has first or second lesson. Totally fine for him but not for you.- Sometimes there is a newbie who came for the trial lesson and your life becomes super exciting because now you're three. So less time to practice and more attention on a newbie.- There is no record for your previous lessons so you can track which exercise requires more attention and which is not.AVD lessons:- Same story with 2 hours as AVB lesson.- Instructor is not on the motorcycle so quite often he can't see you. This leads to a lot of 'stop-wait me-go' activity which is totally unnecessary.- Because of above mentioned facts you don't receive enough remarks during your lesson.- The routes are used are completely different what you receive during the exam.Each motorcycle is different. It means for AVB you need to use the same one or waste time to adjust yourself to it.Some of them in poor conditions (breaks, gear box, etc).Communication can also improved. Sometimes it's hard to reach instructor.Unfortunately planning is at very poor level. Gaps between lessons/exams could take weeks.In conclusion I want to say that this school is not individual oriented but mainly mass oriented.
Sefa
Sefa
13:14 11 Nov 23
Ik heb onlangs mijn motorrijlessen gevolgd bij Rijschool Nieuw Haarlem, en ik kan met volle overtuiging zeggen dat het een fantastische ervaring was. De eigenaar, Rachid, heeft een ongelooflijke passie voor het onderwijzen en begeleiden van zijn leerlingen, wat de hele leerervaring buitengewoon plezierig maakte.Rachid is niet alleen een ervaren motorinstructeur, maar ook een geduldige en vriendelijke mentor. Hij weet hoe hij zijn kennis op een duidelijke en begrijpelijke manier moet overbrengen, wat vooral belangrijk is voor beginners zoals ik. Zijn rustige en vriendelijke houding creëert een ontspannen sfeer in de les, waardoor je je comfortabel voelt terwijl je nieuwe vaardigheden leert.Wat ik vooral waardeer aan Rijschool Nieuw Haarlem is de persoonlijke aandacht die je krijgt. Rachid neemt de tijd om je individuele sterke punten en zwakke punten te begrijpen, en past zijn lesmethode daarop aan. Hierdoor kon ik op mijn eigen tempo leren en me op mijn gemak voelen tijdens elke les.De lesmotor is in uitstekende staat en voldoet aan alle veiligheidsnormen. Rachid zorgt ervoor dat je vertrouwd raakt met de motor en leert hoe je er veilig mee kunt omgaan op verschillende soorten wegen en in diverse verkeerssituaties.Kortom, Rijschool Nieuw Haarlem, met Rachid aan het roer, biedt niet alleen hoogwaardige motorrijlessen, maar ook een positieve en stimulerende leeromgeving. Ik ben blij dat ik mijn motorrijbewijs hier heb gehaald en zou deze rijschool ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professionele en plezierige motorrijlessen.
Haitam Ameziane
Haitam Ameziane
14:22 03 Oct 23
Hele goeie rijschool scooter rijbewijs in 1 dag gehaald dankjewel
Stijn Bos
Stijn Bos
11:15 28 Sep 23
Super rijschool. Ik heb mijn motorrijbewijs binnen 3 weken gehaald. Goeie rij instructeur die streng kan zijn als het nodig is maar waar je ook leuke gesprekken mee kan hebben. Zeker een aanrader!!
Milan de boer
Milan de boer
14:46 23 Sep 23
Goede instructeur, hij legt goed uit en helpt je graag met alles als je inzet toont. Hij kan best streng zijn maar houd ook van grapjes maken! Ben in 1 dag geslaagd!!
Xavi Olivier
Xavi Olivier
16:56 31 Aug 23
Hele goede en leuke lessen!
Mass B
Mass B
11:27 03 Aug 23
Fijne rijschool, je krijgt goede begeleiding zodat je goed voorbereid bent!
Yoshu Stam
Yoshu Stam
18:11 09 Jul 23
Uitstekende rijschool, duidelijke uitleg, streng waar nodig. Wees flexibel en je kan ontzettend snel afrijden. Rachid is de koning van het vinden van CBR examenplekjes. Bij andere rijscholen wacht je minstens 2 maanden langer op een examen.
bo0mster
bo0mster
08:04 07 Jul 23
Rachid wat ben jij een topper! Binnen 4 weken me rijbewijs en alles in 1x gehaald! Thnx voor alle tips en uitleg!
Arda 047
Arda 047
12:53 02 Dec 22
Slechte uitleg en instructies en kreeg een half uur te weinig les
Cindy Guldemeester
Cindy Guldemeester
15:35 26 Nov 22
Rachid je bent een topper!Mijn zoon heeft zijn brommer rijbewijs in 1x gehaald.Door de leuke, goede en grappige manier waarop jij met jongeren omgaat, bereik je een hoop. Ga zo door!Ik raad iedereen aan om lessen te nemen bij Rijschool Nieuw Haarlem!
Rick .S
Rick .S
14:17 17 Oct 22
Afgelopen zomer mijn motorrijbewijs binnen kleine twee maanden gehaald bij Rachid. AVD en AVB examens in een keer gehaald. Instructeur is vriendelijk en geeft goede duidelijke begeleiding. De lessen zijn leuk met een goede sfeer. Waar het nodig is word je streng maar rechtvaardig gecorrigeerd. Zeer positief over de rijschool.
Silvester Dam
Silvester Dam
15:38 28 Jun 22
Hier wil je zijn wanneer je snel veilig en vertrouwd de weg op wilt. Fijne lessen en mooie lesmotoren!
Niels Van Kaathoven
Niels Van Kaathoven
06:08 19 Jun 22
In 1x mijn AVB & AVD gehaald. Rachid is direct in zijn manier van les geven waardoor je weet waar je staat. Ondanks dit, zijn de lessen lekker ontspannen en gezellig! Zeer tevreden!
Fabio Aguilar Polo
Fabio Aguilar Polo
18:14 30 May 22
Rachid heeft voor mij geregeld dat ik mijn praktijk en theorie examen in 2 weken heb kunnen halen. Fijne instructeur waar je alles aan kunt vragen en die zich goed aanpast aan elke leerling! Topper thanks!
Hanane Bennasser
Hanane Bennasser
21:19 25 Apr 22
AVB & AVD allebei in korte tijd in 1 keer gehaald! Kon een aantal keer per week rijden doordat Rachid (instructeur) zo flexibel is. Heel duidelijk en streng op een goeie manier wanneer dit nodig is, maar ook veel gezelligheid! Kortom: zeker aan te raden!
Roy Zzz
Roy Zzz
17:26 17 Nov 21
Deze instructeur verstaat zijn vak! In 1 keer geslaagd voor zowel AVB als AVD. Na een zeer goede uitleg en focus op veiligheid en techniek, het veilig leren rijden snel onder de knie dankzij Rachid. Bedankt vriend ik zal je iedereen aanbevelen!
bas houtkamp
bas houtkamp
07:50 20 Sep 21
Goede no-nonsens rijschool. Ontspannen sfeer maar wel serieus. Focus op veilig rijden. In 1 x geslaagd, mede door de goede voorbereiding van rijschoolhouder Rachid. Erg tevreden.
moon robins
moon robins
15:07 25 Aug 21
Fijne rijschool, prima instructeur, in1x geslaagd.Een echte aanrader!!
Sihem Sisi
Sihem Sisi
07:31 02 Aug 21
Top instructeur! Helpt je daar waar het nodig is! Raad het iedereen aan! Avb en avd in 1 x gehaald!
greg the lovely guy
greg the lovely guy
13:45 29 May 21
Dusan Ocokoljic
Dusan Ocokoljic
16:29 01 May 21
Few weeks ago I have decide to get my motorcycle driving license. I went to closes school I could find. School, office is located on a good spot. You can park your car on a nearby parking spot, or your scooter or bicycle next to the school/office. School is nice small cozy place, where you can discuss your driving progress or just have a coffee before or after lesson. School is equipped with all the necessity needed to start your new driving experience. Protective jackets, pants, vests, rain equipment and helmets. School has very well maintained Honda 4 cylinder motorcycles with ABS system. This is a very fine motorcycle to learn on. It is very forgiving for a beginners. ABS system will give you a lots of confidence with all kind of breaking exercise. Bottom line -perfect motorcycle for learning. Safe and forgiving. And the last point, Rachid is a experienced, confident and pleasant instructor. He is very clear with his instructions and very critical on candidate’s actions. For me it was a complete joy to learn and daily upgrade my skills until the moment I have passed all my exams. All recommendations! Don’t think about it, just go and schedule a test lesson!
Sabro0
Sabro0
14:43 27 Oct 20
Heel blij met deze rijschool heb mijn brommer praktijk in een keer gehaald rachid legt alles uit wat je moet weten en helpt jou je praktijk in een keer te halen
Amir Madhar
Amir Madhar
21:44 22 Oct 20
Hei Di
Hei Di
11:34 18 Sep 20
Onze zoon Farus is vandaag in 1 keer geslaagd!! voor zijn brommer rijbewijs.Ben heel erg blij met deze rijschool.Kan het iedereen aanraden.
Sem Wouters
Sem Wouters
12:15 29 Aug 20
Een hele fijne rijschool! Rachid legt zowel de foute als goede punten helder uit, en heeft me geholpen om in één keer m'n rijbewijs te halen. Echt een aanrader, zeker voor je motorrijbewijs!
bido mohamed
bido mohamed
15:42 25 Jul 20
Beste rijschool die er bestaat! Rachid is de beste instructeur en helpt jou je rijbewijs in 1 keer halen...raad het iedereen aan die voor zijn motor rijbewijs wilt gaan !!!!! NIEUWHAARLEM !!!
alma de boer
alma de boer
10:07 09 Jul 20
Ik ben heel tevreden over deze rijschool,goed les en geduld bij fouten
Ugur Topcinar
Ugur Topcinar
13:09 19 Jun 20
Heel mooie locatie, aardige mensen
Jimmy de Rooij
Jimmy de Rooij
17:38 31 Jan 20
Super goede rijschool! Na vier maandjes hard werken, in één keer geslaagd voor mijn autorijbewijs. Leren moet van twee kanten komen: Rachid's sterke en duidelijke kritiek, alsmede zijn enthousiasme voor de leerling, motiveerde enorm om daadwerkelijk iets op te steken. Naast deze goede kwaliteiten als instructeur, had ik ook een uitmuntende gesprekspartner tijdens al mijn lessen. Er was altijd veel gezelligheid in de auto en dat was zeker bevorderend voor mijn leergedrag.Bedankt Rachid!😁
Haydar Sanli
Haydar Sanli
10:44 08 Nov 19
Dagcursus en aansluitend examen voor mijn zoon scooter rijbewijs in een keer geslaagd .Zeer vriendelijk en goede uitlegBedankt rachid
Sylvester
Sylvester
15:41 04 Sep 19
Fijne rijschool! In één keer geslaagd voor mijn motorrijbewijs dankzij de goede zorgen van Rachid. De instructeur is openhartig en gastvrij. Op de weg streng, maar rechtvaardig. Flexibele lestijden zijn geen enkel probleem waardoor ik het prima met werk kon combineren. Thanks Rachid!!
mvanopbergen
mvanopbergen
09:30 29 Jul 19
Helemaal goud! Top sfeer, duidelijke instructies en zeer gastvrij. Rachid zorgt ervoor dat je zal slagen zonder problemen!
Irfaan Madhar
Irfaan Madhar
15:22 26 Jun 19
5 jaar geleden mijn autorijbewijs bij Rachid gehaald. Dit jaar besloten om opnieuw bij Rachid aan mijn motorrijbewijs te beginnen. Dit was niet zomaar een keuze want vanaf mijn woonplaats naar de rijschool is het 20 minuten rijden... Gelukkig was het een weloverwogen keuze want ik heb zowel mijn AVB als mijn AVD in één keer gehaald.Rachid is namelijk een zeer ervaren rij-instructeur die goed overweg kan met mensen waarbij hij beschikt over grote dosis aan mensenkennis. Dat zie je allemaal terug op de manier hoe hij zijn lessen voorbereidt en geeft.
Farid Bourguiba
Farid Bourguiba
10:16 29 Oct 18
Menno Kiel
Menno Kiel
19:04 18 Oct 18
Zeer prettige rijschool en fijne instructeur. Rachid heeft gevoel voor humor, is streng maar rechtvaardig en heeft een open manier van communiceren. Zijn prijzen zijn heel redelijk en dankzij hem ben ik in één keer geslaagd voor mijn motorrijbewijs.
A. S. D. Ramharakh
A. S. D. Ramharakh
13:03 16 Oct 18
De instructeur, Rachid, heeft heel veel geduld en legt alles goed en duidelijk uit. Zeker een aanrader!!
Thomas Koenes
Thomas Koenes
13:37 13 Apr 17
Samen met mijn broer motorrijlessen gevolgd bij rijschool nieuw Haarlem, allebei in 1x geslaagd voor avb en avd. Bedankt Rachid, de lessen waren altijd erg leuk en leerzaam.
Omar Markouchi
Omar Markouchi
10:52 30 May 16
Google Gebruiker
Google Gebruiker
11:19 22 Jun 15
Stefan Duivenvoorden
Stefan Duivenvoorden
10:45 14 May 15
Na de gratis vrijblijvende intake les bij Rijschool Nieuw Haarlem ben ik gelijk aan de slag gegaan met het motorpakket incl. AVB en AVD examen. Het advies was 20 lessen en dat bleek goed ingeschat te zijn. Binnen die 20 lessen het AVB en AVD examen in 1 keer gehaald door de goede instructies en lessen van Rachid. Zeer te spreken over deze rijschool en raad ik iedereen aan voor het behalen van het rijbewijs! Ga zo door en Rachid, bedankt!!!
js_loader
4.5/5
Waar wil je heen?

Advies

Proefles motor

EUR 50,-

Vraag nu je proefles aan!