Spoedcursus Motorrijbewijs

Binnen 3 weken je motorrijbewijs met onze spoedcursus

Wanneer jij niet kan wachten om op de motor te springen, is onze spoedcursus iets voor jou. Je kunt al binnen 3 weken je rijbewijs halen.

Proefles

Iedere leerling is anders en daarom start de spoedopleiding altijd met een proefles. Tijdens de proefles gaat de instructeur kijken en inschatten hoeveel lessen jij nodig zal hebben op basis van je instapniveau van voertuigcontrole en verkeersinzicht. Daarna wordt er een planning gemaakt, rekening houdend met je werk of studie.

Lesdagen

De spoedcursus is een intensief traject, met lesdagen van 3 tot 4 uur. Meer uren per dag is niet effectief. Je kunt je na 4 uur namelijk niet meer goed concentreren. De meeste lessen zullen overdag plaatsvinden. Dan is er veel meer verkeer, waardoor je dan ook beter met verkeerssituaties leert omgaan. Het is ook goed om een keer ’s avonds te rijden, zodat je weet hoe het is om in het donker te rijden.

Examen

Het examentraject voor een spoedcursus is hetzelfde als het reguliere traject. Na het behalen van je AVB examen en je theoriecertificaat, kun je je AVD examen doen.

Vraag een proefles aan

Maak gratis gebruik van onze materialen, zoals een motorjas, motorbroek, handschoenen en een helm.