Leerlingen beoordelen ons

4.5/5

Theorie bromfiets

Theorie bromfiets

Voordat je kunt beginnen aan het praktijkexamen bromfiets moet je in het bezit zijn van het theoriecertificaat. Dit geldt voor alle bromfietsen (brommer, scooter, snorfiets, brommobiel enzovoorts). Motorrijschool Nieuw Haarlem helpt je om zo snel mogelijk je bromfiets theorie-examen te behalen! Wanneer je al in het bezit bent van je auto- of motorrijbewijs is het niet nodig om je theorie-examen te halen.

Voorbereiding theorie bromfiets

Iedereen heeft zijn eigen manier van voorbereiden. De één doet het liever zelfstandig en de ander heeft behoefte aan begeleiding. Voor beide opties heeft Motorrijschool Nieuw Haarlem een goede oplossing.
motorrijschool haarlem

Theorie cursus bij Nieuw Haarlem

Wil je binnen één dag het theoriecertificaat halen? Dan zit je goed bij Rijschool Nieuw Haarlem. Wanneer je kiest voor onze theoriecursus leer je binnen één dag alles wat je moet weten om het examen te halen. We beginnen ’s morgens met een theoriecursus en het maken van oefenvragen. Na de cursus word je naar het CBR gebracht, waar je deelneemt aan het examen.

Zelfstandig studeren met het theoriepakket van Nieuw Haarlem

Wil je liever zelf studeren voor het theorie-examen? Dan kun je bij Motorrijschool Nieuw Haarlem voordelig een theoriepakket bestellen. In dit pakket zit het theorieboek en een uitgebreide online examentraining. Dit pakket kost slechts € 50.

Bromfiets theorie-examen

Benodigdheden

Dit moet je meenemen naar je theorie-examen:

Wat kun je verwachten?

Het theorie-examen voor de bromfiets leg je af bij het CBR. Zorg dat je hier ruim een kwartier voor aanvang van het examen aanwezig bent. Het examen bestaat uit 50 vragen. Dit zijn ja/nee-vragen, meerkeuzevragen en vragen waar je een getal kunt invullen. Je krijgt hiervoor 30 minuten de tijd. Om te slagen, moet je minstens 44 van de vragen juist beantwoorden.

Kosten

De kosten voor de ééndaagse theoriecursus incl. examen bedragen €150,-. Wanneer je zelf de stof bestudeerd betaal je voor een los examen bij het CBR € 50,-. Bekijk hier al onze tarieven voor je de bromfietsopleiding.

Examen reserveren

Het theorie-examen dien je zelf te reserveren. Dit kun je hier doen.

Uitslag

Na afloop van het examen krijg je meteen de uitslag te zien. Je kunt ook bekijken welke vragen je fout hebt beantwoord. Je krijgt de uitslag binnen 24 uur per mail toegestuurd.

Geldigheidsduur

Wanneer je geslaagd bent ontvang je je theoriecertificaat. Het resultaat van je theorie-examen is 1,5 jaar geldig. Je dient dus binnen deze tijd te slagen voor je bromfiets-praktijkexamen.
4.5/5
Waar wil je heen?

Advies

Proefles motor

EUR 50,-

Vraag nu je proefles aan!