Leerlingen beoordelen ons

4.5/5

Over ons

2-motoren-kantoor
Geslaagde-man
Over Rijschool Nieuw Haarlem

Al jarenlang is Nieuw Haarlem het meest vertrouwde adres voor het volgen van een rijopleiding in Haarlem en omgeving. Wij garanderen dat je op een veilige en verantwoorde manier je auto-, motor- of bromfietsrijbewijs haalt. Zo ga jij een veilige toekomst op de weg tegemoet!

Waarom kiezen voor Rijschool Nieuw Haarlem

Over Rachid

(Oprichter/eigenaar Rijschool Nieuw Haarlem)
Het begin van Nieuw Haarlem

Mijn eigen rij-instructeur inspireerde mij om te beginnen met lesgeven. Ik ben lang zoekende geweest wat ik precies wilde. Tot ik ontdekte dat lesgeven mijn passie was. Ik hou van het sociale aspect en het contact met vele verschillende mensen. Het advies van mijn rij-instructeur was dus een schot in de roos! Ik besloot mijn eigen rijschool op te richten en zo begon Rijschool Nieuw Haarlem.

Altijd op zoek naar ontwikkelingen

Ik wil mij altijd blijven ontwikkelen. Zo haalde ik naast mijn autorijbewijs ook mijn aanhanger- en motorrijbewijs. Motorrijlessen gaf ik steeds vaker, want dit beviel mij heel goed! Het vrije gevoel van motorrijden blijft geweldig! Deze passie deel ik dus graag met mensen. Scooterrijles geven, doe ik graag ter afwisseling. Kortom: ik ben altijd op zoek naar ontwikkelingen, zodat ik mijzelf kan ontplooien als rij-instructeur en mijn werk divers blijft. 

Wat je van mij kunt verwachten

Kwaliteit. Ik neem geen genoegen met halve pogingen. Ik wil jou klaarstomen om zo snel mogelijk jouw rijbewijs te halen. Ik zet mijn ervaring in om met jou te oefenen, net zo lang tot het rijden je goed af gaat.

Waar ik trots op ben

Ik ben trots op het feit dat ik vriendschappen heb overgehouden aan het lesgeven. Met veel leerlingen heb ik nog geregeld contact. Ook komen veel leerlingen terug voor het volgen van een vervolgopleiding. Dit is voor mij het teken dat ik kwaliteit lever!

rachid
rijschoolhaarlem afb2
4.5/5
Waar wil je heen?

Advies

Proefles motor

EUR 50,-

Vraag nu je proefles aan!