Leerlingen beoordelen ons

4.5/5

Theorie motor

Theorie motor

Wanneer je wilt beginnen met je praktijklessen, is het belangrijk om zo snel mogelijk je theorie examen te halen. Voor deelname aan het examen verkeersdeelneming (AVD) moet je namelijk in bezit zijn van een theoriecertificaat. De minimale leeftijd voor je theorie-examen is 17 jaar.

Voorbereiding theorie motor

Iedereen heeft een zijn eigen manier van voorbereiden. De één doet het liever zelfstandig en de ander heeft behoefte aan begeleiding. Voor beide opties heeft Motorrijschool Nieuw Haarlem een goede oplossing.

Theorie cursus motor

Motorrijschool Nieuw-Haarlem bied je de mogelijkheid een volledige theoriecursus te volgen. Onze ervaren motorinstructeurs zorgen ervoor dat je alles weet wat je moet weten om het theorie-examen motor succesvol af te leggen. De kosten voor deze ééndaagse theoriecursus bedragen € 150 inclusief het examen! Een aanrader voor als je snel je theoriecertificaat wilt halen of wanneer je een aantal keer gezakt bent.

Theorie zelfstudie

Volg je liever geen theorieles en ga je liever zelf aan de slag met de examenstof? Dan kun je via Motorrijschool Nieuw Haarlem voordelig leermaterialen bestellen (theorieboek, cd-rom met oefenvragen enzovoorts).

Het theorie examen

Benodigdheden

Dit moet je meenemen naar je theorie-examen:

Wat kun je verwachten

Het theorie-examen voor de motor leg je af bij het CBR. Zorg dat je hier ruim een kwartier voor aanvang van het examen aanwezig bent. Het examen bestaat uit 50 vragen. Je bent er ongeveer 45 minuten mee bezig. Van de 50 vragen moeten er 44 juist worden beantwoord.

Kosten

De kosten voor de ééndaagse theoriecursus incl. examen bedragen €150,-. Wanneer je zelf de stof bestudeert, betaal je voor een los examen bij het CBR € 55,-. Bekijk hier al onze tarieven voor je de motorrijopleiding.

Examen reserveren

Het theorie-examen dien je zelf te reserveren. Dit kun je hier doen.

Geslaagd?

Wanneer je geslaagd bent, ontvang je je theoriecertificaat. Dit moet je goed bewaren als bewijs dat je je theorie hebt behaald. Voordat je je praktijkexamen af gaat leggen, zal de examinator naar je theoriecertificaat vragen.

Geldigheidsduur

Het resultaat van je theorie-examen is 1,5 jaar geldig. Je dient binnen deze tijd dus je AVB en AVD praktijkexamen afgelegd te hebben.
4.5/5
Waar wil je heen?

Advies

Proefles motor

EUR 50,-

Vraag nu je proefles aan!