De tussentijdse toets

 

De tussentijdse toets is een proefexamen dat wordt afgenomen op ongeveer ¾ van de opleiding. Dit proefexamen wordt afgenomen door een examinator van het CBR. Het is zeer vergelijkbaar met je echte examen, zodat jij weet wat je kunt verwachten. Voor een tussentijdse toets moet je wel in het bezit zijn van je theorie en je AVB.

 

Verloop Tussentijdse Toets

Tijdens de tussentijdse toets leg je een rit af van 35 minuten. De examinator rijdt achter je en let op je rijvaardigheid en zelfstandigheid. Alle examenonderdelen worden onder de loep genomen. Je wordt beoordeeld volgens de officiële exameneisen. Je instructeur rijdt ook mee met de examinator. Zo kan ook hij zien hoe het gaat en waar je nog aan moet werken in de resterende praktijklessen.

Voor wie?

De tussentijdse toets is bedoeld voor kandidaten die examen gaan doen in de categorie AVD (verkeersdeelneming voor de motor).

 

Waarom Tussentijdse Toets?

Wij raden je altijd aan een tussentijdse toets te doen, want:

  • Hierdoor is er een grotere slagingskans. Dit wordt ook door het CBR bevestigd.
  • Je zal je veel minder zenuwachtig zijn voor het officiële praktijkexamen. Je weet wat je kan verwachten.
  • Je krijgt tips van de CBR-examinator

 

Aanvragen & Kosten

Wanneer jij aangeeft een tussentijdse toets te willen doen zullen wij dit voor je regelen. De kosten van een tussentijdse toets bedragen €109,-.

Social media

Proefles aanvragen

Met een proefles kun je kennis maken met Rijschool Nieuw Haarlem en kunnen wij een inschatting geven van hoeveel rijlessen je nodig hebt. Een proefles is geheel vrijblijvend.

Direct aanvragen